Що зараз цікавить молодь
|
|
Miracle | Date: Ср, 16.01.2008, 21:19 | Message # 31 |
Рядовий
Група: Новачки
Репутація: 1
Статус: Offline
| ха а а а.. ...ЗОЛОТАЯ МОЛОДьОж зараз не ті часи шоби ходити як гоп .. кожен має своє ... молодь цікавить секс..це ж бо ми хлопці маримо гапно погудіти з дівчиною... мене цікавить музика ,, а решта уже на 2 місце хітпараду
Dance 4 Life
|
|
| |
Домовой | Date: Ср, 16.01.2008, 21:49 | Message # 32 |
Підполковник
Репутація: 20
| Якшо чесно! То підростаюче покоління(12-16) в більшості не задумуються над своїм майбутнім! Звичайно трошки зарано, але вже закопують в землю свої можливості в землю!(вибачте якшо когось образив). Але не порівняти теперішніх 16 - літніх з тими шо були 16 - літніми 4-3 роки тому!
Війни змініються. Не змініються тільки наші солдати! (Тупак)
|
|
| |
$aintOK | Date: Ср, 16.01.2008, 21:57 | Message # 33 |
Генерал-полковник
Група: Користувачі
Репутація: 40
| Домовой, pogodgus................sydgy po tomy samomy Vegasi.........mene kolus navit we ne pyskalu tyda v molodwux klasax,a teper xto ne xo4ew tam i tvoryat take wo 3-4 kyrsy wedaleko do takogo:)
Неграм сало,а українцям банани!!!
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Вс, 20.01.2008, 16:29 | Message # 34 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератор
Репутація: 42
| ну воть))))
Прикріплено файл:
4263110.gif
(54.1 Kb)
Я люблю тебе не за те, хто ти,а за те,хто я з тобою))
|
|
| |
Вельвет | Date: Вс, 20.01.2008, 18:09 | Message # 35 |
Лейтенант
Група: Модератор
Репутація: 17
| Деградує молодь. Все більше і більше молодь починає нічим нецікавитись. ВІд того збільшується злочинність,наркоманія,снід і т.д.
Сонце, я не сумний... Я тверезий...
|
|
| |
$aintOK | Date: Вс, 20.01.2008, 18:55 | Message # 36 |
Генерал-полковник
| Вельвет, i same prukro wo vagko ce vse zminutu......vge g dofiga riznux gyrtkiv,sekciy.......break-dance,sy4asni tanci,sporuvni sekcii....... Mu takog pokolinnya ne bez grixiv,ale ya xot na plavannya,fytbol,basketbol,karting xoduv(moge i ne dovgo,ale....).......xot na wos xoduv Prosto zaraz ditu mayt growi i na klybu,i na vupuvon(i we dewo),kogen rik vse bilwe rozbalyvanumu stayt............Mu g takog molod,ale vge troxu po4unaem golovoy dymatu,e yakis cili,priorutetu............. zaraz vagko gutu,mogluvo sekcii dorogi 4u neyakisni,mogluvo lin'..............vuxodut wo same legwe pitu v klyb naputus,natrax....s i popuz....s
|
|
| |
Fodes | Date: Пт, 08.02.2008, 02:01 | Message # 37 |
Рядовий
Репутація: 2
| Neznay wo cikavyt su4asny molod no mene cicavliat klasni pati, rizni tysu, myzuka, rozvagy.....i krim ciogo vsiogo ya znahozhy 4as i dlia y4obu......ya v4usia i mozhy smilyvo skazaty wo may dosut nepogani ocinky........ya liybliy svoe zhytia.....
Muito dificil dar vida pelo o teu amigo mas mais dificil encontra-lo.
|
|
| |
$aintOK | Date: Пт, 11.04.2008, 00:15 | Message # 38 |
Генерал-полковник
| Недавно помітив,що хоть і молодь розбалувана,але більшість знає що хоче =-------одні хочуть вічної торчі,інші спокою..... АЛЕ хочу сказати,колись батьки вирішували ким будуть діти,а зараз ми вже самі стараємось вчитись на того,чия професія нам ближче.... і зчасом ми досягнемо успіху......... Сучана молодь ВІЛЬНА у всіх напрямках,можливоу матеріальному плані не зовсім,але більше волі ніж колись.........
|
|
| |