Що на вашу думку являється любовю???????
|
|
Юлька-Шпулька | Date: Вт, 22.05.2007, 20:02 | Message # 61 |
Генерал-майор
Група: Модератор
Репутація: 55
Статус: Offline
| Andriy11, дякуєм за таку інформацію...та краще було б якби ти сам висловився..
|
|
| |
Andriy11 | Date: Вт, 22.05.2007, 22:42 | Message # 62 |
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 14
| Quote (Юлька) | Andriy11, дякуєм за таку інформацію...та краще було б якби ти сам висловився | Ja napusav, wo ce vusvitljuje moju dymky, wo ljubov ce bil'we vidchyttja fizuchne, i wo ce prosto emocija, a to wo puwyt' v virwax i dymaje, jak meni zdajet'sja bil'wist ljudej, prosto plid yjavu. . .
|
|
| |
$aintOK | Date: Ср, 23.05.2007, 01:39 | Message # 63 |
Генерал-полковник
Репутація: 40
| Mogluvo spo4atky dvox lydey tyagne fizu4no,ale zgodom ce pererostae v bagannya spilkyvatus,piklyvatus,prosto bytu pory4.....
Неграм сало,а українцям банани!!!
|
|
| |
Rose | Date: Ср, 23.05.2007, 16:00 | Message # 64 |
Генерал-полковник
Репутація: 36
| Quote (Andriy11) | vidchyttja fizuchne | Да,це правда.
Майже як РОМАНЮТКА
|
|
| |
Andriy11 | Date: Ср, 23.05.2007, 18:43 | Message # 65 |
Майор
| Quote ($aintOK) | spilkyvatus,piklyvatus,prosto bytu pory4..... | Ny tyt tu vge perestaravsja. Meni zdajet'sja wo ci bagannja prusytni i v drygbi... Meni zdajet'sja wo takogo pochyttja jak ljubov vzagali ne isnyje...
|
|
| |
Rose | Date: Ср, 23.05.2007, 18:46 | Message # 66 |
Генерал-полковник
| Quote (Andriy11) | ljubovi vzagali ne isnyje | Гггггггггг.Неправда.
Майже як РОМАНЮТКА
|
|
| |
Andriy11 | Date: Ср, 23.05.2007, 19:01 | Message # 67 |
Майор
| Ce tvoja dymka. Prujde chas sama bydew tak dymatu..
|
|
| |
Rose | Date: Ср, 23.05.2007, 19:21 | Message # 68 |
Генерал-полковник
| Quote (Andriy11) | Prujde chas sama bydew tak dymatu | Неприйде.Я думку не зміню.Цікаво який час має прийти і коли? В 74 роки?
Майже як РОМАНЮТКА
|
|
| |
Lady | Date: Ср, 23.05.2007, 19:52 | Message # 69 |
Полковник
Репутація: 27
| Quote (Andriy11) | ljubov vzagali ne isnyje... | А як тоді ти називаєш це поняття?
Все женщины - ангелы, Но когда нам обрезают крылья Приходится летать на метле...
|
|
| |
Rose | Date: Ср, 23.05.2007, 19:53 | Message # 70 |
Генерал-полковник
| Думаю _емоційне забарвлення статевого потягу_
Майже як РОМАНЮТКА
|
|
| |
Andriy11 | Date: Ср, 23.05.2007, 20:00 | Message # 71 |
Майор
| Quote (Lady) | А як тоді ти називаєш це поняття? | Ce prosto pruvjazanis', drygba, dovira.... wos' tipa cjogo Quote (Rose) | Думаю _емоційне забарвлення статевого потягу_ | A tu ne dymaj, za tebe je komy dymatu... Neymnichaj...
|
|
| |
Rose | Date: Ср, 23.05.2007, 20:01 | Message # 72 |
Генерал-полковник
| Quote (Andriy11) | Neymnichaj... | А шо тупішати?Quote (Andriy11) | A tu ne dymaj, za tebe je komy dymatu... | Це шо я не маю права висловити думку?
Майже як РОМАНЮТКА
Повідомлення відредагував(ла) Rose - Ср, 23.05.2007, 20:02 |
|
| |
Andriy11 | Date: Ср, 23.05.2007, 20:06 | Message # 73 |
Майор
| Quote (Rose) | А шо тупішати? | Ny jakwo tobi je we kyda typiwatu to mogew poprobyvatu. Quote (Rose) | Це шо я не маю права висловити думку? | Zvuchajno tu mogew vuslovutu svoju dymky, ale ne todi kolu ljuduna zadaje zaputannja meni.
|
|
| |
Rose | Date: Ср, 23.05.2007, 20:08 | Message # 74 |
Генерал-полковник
| Quote (Andriy11) | Ny jakwo tobi je we kyda typiwatu to mogew poprobyvatu | Це ти тіпа хотів блєснути?Ну впринципі тобі це не вдалося.Quote (Andriy11) | Zvuchajno tu mogew vuslovutu svoju dymky, ale ne todi kolu ljuduna zadaje zaputannja meni. | Страшне діло.
Майже як РОМАНЮТКА
|
|
| |
$aintOK | Date: Чт, 24.05.2007, 00:56 | Message # 75 |
Генерал-полковник
| Quote (Andriy11) | Ny tyt tu vge perestaravsja. Meni zdajet'sja wo ci bagannja prusytni i v drygbi... Meni zdajet'sja wo takogo pochyttja jak ljubov vzagali ne isnyje... | Andriy11 tu ne obragaysya,ale tu napevno ne doris do togo rivnya,kolu rozymitumew wo take lybov... Ya vkladay v ponyatya lybov i drygby svoeridnogo xaraktery i bagannya sexy i bagannya piklyvatus,pereguvatu.... Ce spravgnya lybov dlya mene.... A tu zovsim po inwomy puwew,cya storona ne e pruxulnoy meni.... Yakwo tu vnosuw v ponyatya lybov ---fizu4ne zna4enya,to kraw4e ty lybov nazvatu perepux P.S. Bez obraz.puwy svoy dymky.....
|
|
| |
Andriy11 | Date: Чт, 24.05.2007, 01:06 | Message # 76 |
Майор
| Quote ($aintOK) | Andriy11 tu ne obragaysya,ale tu napevno ne doris do togo rivnya,kolu rozymitumew wo take lybov... | A meni zdajet'sja wo tu we ne vuris z dutunstva, i dyge bagato vkladajew v ponjattja ljubov... Quote ($aintOK) | Yakwo tu vnosuw v ponyatya lybov ---fizu4ne zna4enya,to kraw4e ty lybov nazvatu perepux | Sche odun dokaz togo wo tu we ne vuris', jakwo tobi fizuchne pochyttja ze znachut perepux... Ja vzagali mav na yvazi emociji a ne sex, jakuj toge vidigraje ne ostannju rol v vidnosunax mig divchunoju i xlopcem. A naschet viky to ja she z toboju mogy na cju temy posporutu, ale ne tyt i ne zara...
|
|
| |
Imaginаry | Date: Чт, 24.05.2007, 16:22 | Message # 77 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 53
| Quote (Andriy11) | Quote (Andriy11) Ny jakwo tobi je we kyda typiwatu to mogew poprobyvatu Це ти тіпа хотів блєснути?Ну впринципі тобі це не вдалося. | а я думаю шо йому це прекрасно вдалося
Запомни скотина, у мальчика должны блестеть глаза, ботиночки и машина...
|
|
| |
Rose | Date: Чт, 24.05.2007, 16:27 | Message # 78 |
Генерал-полковник
| Quote (Imaginаry) | а я думаю шо йому це прекрасно вдалося | Тримай свої думки при собі якшо не можеш їх нормально висловити і не підлизуйся.
Майже як РОМАНЮТКА
|
|
| |
Imaginаry | Date: Чт, 24.05.2007, 16:34 | Message # 79 |
Генерал-лейтенант
| Rose, слухай.....ти давай тут помовчи краще...ато прийдеться тобі потім розгрібати.....а я говорю шо хочу, де хочу і коли хочу....це моя думка а якшо шось не нравиться то флаг тобі в зуби...Quote (Rose) | нормально висловити | і я нормально висловлюю свою думку а нащот Quote (Rose) | не підлизуйся | то це ти над цим задумайся....ато кажу...будеш мати ой-які праблєми!
|
|
| |
Rose | Date: Чт, 24.05.2007, 16:37 | Message # 80 |
Генерал-полковник
| Quote (Imaginаry) | будеш мати ой-які праблєми | Це тіпа від тебе?
Майже як РОМАНЮТКА
|
|
| |
Imaginаry | Date: Чт, 24.05.2007, 16:51 | Message # 81 |
Генерал-лейтенант
| Rose, нє не від мене...є проссто дуже багато людей які тебе не люблять і не уважають, а точніше сказати ненавидять.
|
|
| |
Юлька-Шпулька | Date: Чт, 24.05.2007, 18:24 | Message # 82 |
Генерал-майор
Група: Модератор
Репутація: 55
| Imaginаry, Rose, попрошу вашу неприязність вирішувати в асьці.. Andriy11, я тоже чомусь не думаю шо зараз існує якась любов.... $aintOK, блін скільки раз читаю все шо ти пишеш і розумію шо ти кльовий і багато чього розумієш Великий тобі +!!!! Imaginаry, Quote (Imaginаry) | є проссто дуже багато людей які тебе не люблять і не уважають, а точніше сказати ненавидять. | не говори за всіх...говори тільки за себе...
|
|
| |
Imaginаry | Date: Чт, 24.05.2007, 19:46 | Message # 83 |
Генерал-лейтенант
| Quote (Юлька) | не говори за всіх...говори тільки за себе... | я якшо говорю- то знаю про шо і про кого!((((
|
|
| |
$aintOK | Date: Пт, 25.05.2007, 00:30 | Message # 84 |
Генерал-полковник
| 4yvak ya ne xo4y tyt basni to4utu,tomy ne bydy pusatu rozkazu,4as pokage yak mu bydem gutu Quote (Andriy11) | Ja vzagali mav na yvazi emociji | a wo teper emociy ce fizu4ne wos... Quote (Andriy11) | a napusav, wo ce vusvitljuje moju dymky, wo ljubov ce bil'we vidchyttja fizuchne, i wo ce prosto emocija, | Ya ne zburays tobi dokazyvatu svoy pravoty,a tu ne dokagew meni svoy,bo vsi lydu rizni!!! Kogen ryxaetsya v svomy rysli!!! Osobusto ya robly analiz progutugo guttya i vukladay svoi dymku,tak yak ya dymay....
|
|
| |
$aintOK | Date: Пт, 25.05.2007, 00:34 | Message # 85 |
Генерал-полковник
| Quote (Юлька) | $aintOK, блін скільки раз читаю все шо ти пишеш і розумію шо ти кльовий і багато чього розумієш Великий тобі +!!!! | Spasubi tobi, za te w4o rozymie...Ba4y tyt troxu lydu "srytsya"(sorry),ya na comy sayti ne zburays komys wos naglo dokazyvetu,ce mogna robutu prosto zystrivwus....
|
|
| |
Larisochka | Date: Пн, 04.06.2007, 09:08 | Message # 86 |
Майор
Репутація: 24
| Mish@, а може ти ще щось про себе скажеш, а ми послухаємо
|
|
| |
Gucci | Date: Вт, 05.06.2007, 13:52 | Message # 87 |
Сержант
Репутація: 11
| Любов- ЯК МИ ВСІ знаємо- найсолодше страждання! Я любила лише один раз в життті і дуже рада шо моя любов взаємна. Любов- це коли ти живеш кимось, те весь переповнений невідомими почуттями. Любов- це коли ти заради когось змінюєш все у свому житті, свій характер, свої думки. І неважливо, щодумають інші, головне- незважаючи ні на що завжди залишатися собою( ого аж плакати хочеться)
|
|
| |
djsk@mp | Date: Вт, 05.06.2007, 23:43 | Message # 88 |
Майор
Репутація: 19
| ljybov ce take gimno,wo kolu e,tu nibu na nebesax guvew,a kolu vona ide,to ce pi...c!!!gutu ne xo4etsja,ni4ogo ne xo4ew!a we kolu vznaew z 4asom wo tebe vukorustovyvalu jak jakus nepotrib,jak igrawky,a potim kolu igrawka nadojila-prosto vukunylu,ljydu,jak pislja cjogo we mogna xotitu ljybutu???ne znay xto jak,a ja ljybovi mojys we bilwe nig zmerti!bojysja lybovi i statu kalikoy.xo4a nevdala ljybov takog robut kalikoy,tilku ne fizu4noy.tak wo xto we ne ljybuv,oberegno bydte z cum po4yttjam
hallo my darling clubbbbbbbers
|
|
| |
Immortal | Date: Пт, 17.08.2007, 14:18 | Message # 89 |
Майор
Репутація: 31
| Любов....для мене любов зараз це все моє життя!Без якої я неможу і секундочки,без якої я помру коли не почую її голосу!Любов це круто,може вона приносять багато страждань,але це КРУТО!
Only SEX
|
|
| |
loramel | Date: Пт, 17.08.2007, 21:27 | Message # 90 |
Майор
Репутація: 21
| Да, згідна Immortal, це КРУТО!!!
love is some stupid feeling, but... I love him.........
|
|
| |