Перша любов - це перше розчарування?
|
|
MOTOrola | Date: Сб, 14.07.2007, 12:14 | Message # 31 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 4
Статус: Offline
| Народ я знаю багато прикладів коли перша любов доходила до шлюбу і багато!!!!не треба забивати собі в голову що перше кохання не може бути щасливе!!!!Просто якщо хлопець або дівчина буде ставитись з повагою до своєї Коханої людини то все буде супер!!!!і до того ж не брешіть один одному,бо найчастіше любов вбиває БРЕХНЯ!!!!!
|
|
| |
|
Immortal | Date: Пн, 20.08.2007, 00:58 | Message # 33 |
Майор
Репутація: 31
| "Перша любов - це перше розчарування? (Чи завжди перша любов нещаслива?)"-Ой...це важке запитання!Думаю перша любов це любов яка не має продовження,дуже рідко перша любов продовжується!Бо як за правило перша любов стаєтсья в садіку,1-4 класах і все!а так..навіть не знаю!ИМХО
Only SEX
|
|
| |
Larisochka | Date: Пн, 20.08.2007, 21:40 | Message # 34 |
Майор
Репутація: 24
| "Перша любов - це перше розчарування?" - незнаю.... Бо всі по різному сприймають свою першу любов. Для деяких вона наступила ше в молодших класах, а деякі рахують, що зустріли першу любов лише після школи і т.д... Всі по різному сприймають наставання першої любові, тому тут важко про шось говорити...
|
|
| |
Lady | Date: Вт, 21.08.2007, 09:14 | Message # 35 |
Полковник
Репутація: 27
| Immortal, Larisochka, Я говорила не про перше захоплення(садік, 5-7 клас), а про справжні почуття, для яких немає меж, відстані і часу
Все женщины - ангелы, Но когда нам обрезают крылья Приходится летать на метле...
|
|
| |
loramel | Date: Вт, 21.08.2007, 11:06 | Message # 36 |
Майор
Репутація: 21
| "Перша любов - це перше розчарування?" - думаю що так. Коли дійсно закохуєшся вперше, то думаєш, шо це назавжди, таких відчуттів, які бувають при першому коханні, вже небуває, вони лише один раз.Але згодом всеодно ви розлучаєтесь, і як правило, це закінчується плачевно(хоча можливо і є винятки).
love is some stupid feeling, but... I love him.........
|
|
| |
Gucci | Date: Чт, 23.08.2007, 13:31 | Message # 37 |
Сержант
Репутація: 11
| Quote (Lady) ти на когось намікаєш? Розказуй Та є така двоіца, але нарешті та дівчина забула про того кретина і в неї зараз все просто рульно
|
|
| |
LAMBORGHINI | Date: Пн, 03.09.2007, 15:50 | Message # 38 |
Сержант
| І хочу сказати одну річ!!що якщо ти ЛЮБИВ(ла) і від вас пішла кохана людина то не спішіть закривати двері в серце бо людина(яку ви кохали) може повернутись і виявиться шо це ваше Н А З А В Ж Д И!!!!!!
Счастье не в тех женщинах с которыми хочется спать...а в Тех с которыми хочется просыпаться!!!!
|
|
| |
loramel | Date: Пн, 03.09.2007, 21:41 | Message # 39 |
Майор
| LAMBORGHINI, розумієш, все залежить від людини, в більшосьі випадках повертатись - нереально, але я кажу , в більшості випадках!!!!Ти кажеш `неспішіть закривати двері в серце...`, але довго тримати відкритими тоже тримати неможна, продує))
love is some stupid feeling, but... I love him.........
|
|
| |
LAMBORGHINI | Date: Вт, 04.09.2007, 14:37 | Message # 40 |
Сержант
| loramel, Над цим питанням можна дуже багато говорити але дійсно треба подивитись на людину змінилась вона чи ні!!!!але от я чомусь чекала 3 роки і тепер я з коханою людиною!!!!!! якщо дійсно любиш то і надієшся!!!
Счастье не в тех женщинах с которыми хочется спать...а в Тех с которыми хочется просыпаться!!!!
|
|
| |
зайченятко | Date: Сб, 22.09.2007, 11:07 | Message # 41 |
Рядовий
Група: Новачки
Репутація: 14
| доречі....розчарування бувають не тільки від любові..тому розчарування від першої любові буде далеко не першим..вот так вот....
не кажи,шо мені робити і я не скажу куди тобі йти))
|
|
| |
Квіточка | Date: Сб, 29.09.2007, 22:43 | Message # 42 |
Лейтенант
| народ не видумуйте.Перша любов не розчарування.хіба якшо вона не є взаємною.Це перші СПРАВЖНІ почуття.Це ж класно
If I knew,that I heard your voice for the last time, I would record everything you say... to listen again and again............
|
|
| |
Квіточка | Date: Сб, 29.09.2007, 22:49 | Message # 43 |
Лейтенант
| Yulichka13, ну хібашо ти на власному досвіді переконалась.але я думаю трохи інакше.якшо дехто і розчаровується.то з часом і згадує про це з посмішкою.завжди треба шукати шось позитивне.в будь чому
If I knew,that I heard your voice for the last time, I would record everything you say... to listen again and again............
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Сб, 29.09.2007, 22:53 | Message # 44 |
Генерал-лейтенант
Група: Модератор
Репутація: 42
| Quote (Квіточка) ну хібашо ти на власному досвіді переконалась.але я думаю трохи інакше.якшо дехто і розчаровується.то з часом і згадує про це з посмішкою.завжди треба шукати шось позитивне.в будь чому перконалася,може б і згадувала.якшо б ця людина не любила потім мститися,нервувати тебе і робити все на зло за те,що ви розішлися...
Я люблю тебе не за те, хто ти,а за те,хто я з тобою))
|
|
| |
Квіточка | Date: Сб, 29.09.2007, 22:57 | Message # 45 |
Лейтенант
| Yulichka13, нічо собі.знаєш.помста взагалі страшна річ.і не можна такого робити людині.з якою вас шось повязує.але я вірю як важко таке терпіти
|
|
| |
Юлька-Шпулька | Date: Сб, 29.09.2007, 23:12 | Message # 46 |
Генерал-майор
Репутація: 55
| А в мене була інша історія...пацан мене кидав 3 рази.....вот....і я...незнаю яким чином але зробила так...шо він просто закохався в мене...і я помстилася...я дуже хотіла шоб він відчув те що відчувала я...я його кинула тоже 3 рази за тим же способом...і всьо)...тепер ми тільки вітаємось...хоча я дуже рада шо я помстилася))) (Боже яка я погана)
|
|
| |
Квіточка | Date: Сб, 29.09.2007, 23:18 | Message # 47 |
Лейтенант
| Юлька, .знаєш.але то всьо ше лалежить від характеру людини.Декому до одного місця.шо робить колишній(ня).а дехто дуже сильно приймає то всьо до серця.і того краще ніколи не мститися
|
|
| |
Юлька-Шпулька | Date: Сб, 29.09.2007, 23:26 | Message # 48 |
Генерал-майор
Репутація: 55
| Квіточка, а я помстилася і він цього заслуговував)))Тому шо я НЕ ЛЯЛЬКА ЯКОЮ МОЖНА ПОГРАТИСЯ А ПОТІМ ВИКИНУТИ!!!!
|
|
| |
Квіточка | Date: Сб, 29.09.2007, 23:35 | Message # 49 |
Лейтенант
| Юлька, з чим я з тобою погоджуюся.так це зі словами ШО Я НЕ ЛЯЛЬКА...правильно
|
|
| |
Олька | Date: Ср, 10.10.2007, 22:33 | Message # 50 |
Полковник
Репутація: 41
| це перше розчарування..але не завжди...кажуть , що дуже важливо , що перше кохання було взяїмне..нажаль воно повернулось до мене попкою
How could I have burned paradise?
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Чт, 11.10.2007, 19:02 | Message # 51 |
Генерал-лейтенант
| Quote (Олька) ..нажаль воно повернулось до мене попкою Не преживай,колись ти будеш згадувати тільки все хороше,а погане-воно бистро забувається,тим більше з часом... !!!!
|
|
| |
Домовой | Date: Чт, 11.10.2007, 21:31 | Message # 52 |
Підполковник
Репутація: 20
| Не завжди погане дуже швидко забувається!!!!
Війни змініються. Не змініються тільки наші солдати! (Тупак)
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Чт, 11.10.2007, 22:10 | Message # 53 |
Генерал-лейтенант
| Quote (Домовой) Не завжди погане дуже швидко забувається!!!! Я ж не писала,шо воно швидко забувається,а написала,шо з часом!!!!!
|
|
| |
Домовой | Date: Чт, 11.10.2007, 22:18 | Message # 54 |
Підполковник
| оЙ!!! не побачив!!!!
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Чт, 11.10.2007, 22:20 | Message # 55 |
Генерал-лейтенант
|
|
|
| |
Домовой | Date: Чт, 11.10.2007, 22:25 | Message # 56 |
Підполковник
| Вот і добре!!!!!!!!! Ти знаєш як я цього не люблю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Чт, 11.10.2007, 22:47 | Message # 57 |
Генерал-лейтенант
| Quote (Домовой) Ти знаєш як я цього не люблю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Неа,я забуля.....
|
|
| |
Олька | Date: Чт, 11.10.2007, 23:32 | Message # 58 |
Полковник
Репутація: 41
| Quote Не преживай,колись ти будеш згадувати тільки все хороше,а погане-воно бистро забувається,тим більше з часом... !!!! час лікує все....і ці слова треба повторювати собі, від них легше стає...
How could I have burned paradise?
|
|
| |
Домовой | Date: Чт, 11.10.2007, 23:47 | Message # 59 |
Підполковник
| Да!!!! Я переконався. Час лікує! Але все таки тяжко забути ту людину яку ти любив(ла) Якій ти відавав(ла) найкращі моменти свого життя! Шоб вона не робила!!!! Я веду до того! Шо той час, під час якого ти хо4еш забути про все шо пов'язувало тебе з цією людиною, надзвичайно тяжкий!!!!!! Я сужу по собі.
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Вт, 16.10.2007, 18:47 | Message # 60 |
Генерал-лейтенант
| надіюсь колись придумають ше якісь ліки крім алкоголю ,від яких можна буде забути про все погане!!!!
|
|
| |