Чи варто деколи почати все з початку?
|
|
Юлька-Шпулька | Date: Ср, 03.10.2007, 21:53 | Message # 1 |
Генерал-майор
Група: Модератор
Репутація: 55
Статус: Offline
| Як ви думаєте?Можна попробувати ще раз?Можна дати людині виправитись?Можна дати їй ще один шанс?
|
|
| |
vika | Date: Ср, 03.10.2007, 22:14 | Message # 2 |
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 25
| ja dymajy wo mowna ale duvla4us wo vin pered zum zrobuv!!!ale znajete inodi zevseodno ni4ogo ne daje!!!vin ne vupravutsa ja probyvala z pazan zystri4atus bilwe niw 3,4razu i vseodno ni4ogo ne vuhodulo!!!jakwo ne vuwloodun raztojne vujde2!os tak!!!
Коковы вкусы человека,таков он сам!!!!
|
|
| |
Квіточка | Date: Ср, 03.10.2007, 22:55 | Message # 3 |
Лейтенант
Група: Новачки
Репутація: 21
| а я думаю.шо людині треба давати шанс.а часом навіть і не один.завжди принаймі пробачати.і старатися налагоджувати стосунки.ну якшо ми відчуваємо.шо хочемо того
If I knew,that I heard your voice for the last time, I would record everything you say... to listen again and again............
|
|
| |
vika | Date: Ср, 03.10.2007, 23:08 | Message # 4 |
Сержант
Репутація: 25
| Квіточка, zvu4ajno wo vuba4atu treba i wasns davatu treba ale 4u zi stosynku stanyt lipwumu!!!meni zdajetsa ze naoborot trowku nadojidaje!!!
Коковы вкусы человека,таков он сам!!!!
|
|
| |
Квіточка | Date: Ср, 03.10.2007, 23:23 | Message # 5 |
Лейтенант
| думаєш вони можуть бути гіршими??? нє.ну можуть.іле я думаю.якшо знати.які ми помилки робили в минулому.то іх можна уникнути.і тоді всьо може буди поінакшому.краще
If I knew,that I heard your voice for the last time, I would record everything you say... to listen again and again............
|
|
| |
Олька | Date: Ср, 03.10.2007, 23:55 | Message # 6 |
Полковник
Репутація: 41
| ніколи не пізно змінитись)))
How could I have burned paradise?
|
|
| |
loramel | Date: Чт, 04.10.2007, 15:11 | Message # 7 |
Майор
| деколи....
love is some stupid feeling, but... I love him.........
|
|
| |
loramel | Date: Чт, 04.10.2007, 15:15 | Message # 8 |
Майор
| хоча деколи й можна, в залежності від ситуації...
|
|
| |
Andriy11 | Date: Чт, 04.10.2007, 17:45 | Message # 9 |
Майор
Репутація: 14
| Na moju dymky jakwo dajew dryguj wans to ce vge ne budyt' normal'ni stosynku, jak bu ne staratus', nemaje togo bagannja, je obidu, je provunu, takwo ja ne bachy smusly v cjomy... PS: Kolus' staravsja wo byv cej dryguj was, ale potim zrozymiv wo i bez njogo(wansy) nexy...ovo gutu, pojavljajet'sja dox...ja vil'nogo chasy, bil'we spilkyjewsja z dryzjamu, povna svoboda ryxiv, i tumbil'we mogna zystritu inwy ljuduny, vid jakoji ne treba chekatu 2,3,5,.....105 shansy, z jakoju mogna vsjo pochatu zpochatky.... Sam probachuv 1 raz i to potim mene vsi stosynku mychala dymka pro to wo cja ljuduna mogla bytu z inwoju. Bil'we na ti grabli ne stany.....
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Чт, 04.10.2007, 18:52 | Message # 10 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 42
| Да,да,да.Я не маю більше такого бажання,воно ні до чого хорошого не приводить!!!!!
Я люблю тебе не за те, хто ти,а за те,хто я з тобою))
|
|
| |
loramel | Date: Чт, 04.10.2007, 19:04 | Message # 11 |
Майор
| можливо в любовних стосунках - це безрезультативно, а ось в дружбі чи ше чомусь можна і попробувати))))
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Чт, 04.10.2007, 19:17 | Message # 12 |
Генерал-лейтенант
| неа,в дружбі то саме,люди рідко міняються...
|
|
| |
Andriy11 | Date: Чт, 04.10.2007, 20:35 | Message # 13 |
Майор
| Quote (loramel) можливо в любовних стосунках - це безрезультативно, а ось в дружбі чи ше чомусь можна і попробувати)))) Nide in inkolu Quote (Yulichka13) люди рідко міняються... V pruncupi da, ale je vunjatku...
|
|
| |
КАТЮХА | Date: Чт, 04.10.2007, 20:54 | Message # 14 |
Майор
Репутація: 38
| Quote (Andriy11) V pruncupi da, ale je vunjatku... может ты и прав.....тока все зависит от ситуации...бывают такие случаи када простить просто не позволяет гордость,а иногда ссоришься из-за фигни...вот и все))
жизнь нада прожить так,чтобы потом там наверху офигели и сказали:а ну-ка повтори)
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Чт, 04.10.2007, 20:59 | Message # 15 |
Генерал-лейтенант
| Quote (КАТЮХА) иногда ссоришься из-за фигни...вот и все)) Саме частіше сваряться іза дрібниць.
|
|
| |
КАТЮХА | Date: Чт, 04.10.2007, 21:01 | Message # 16 |
Майор
Репутація: 38
| Quote (Yulichka13) Саме частіше сваряться іза дрібниць. не всегда....просто то что для кого то мелочи то для другого имеет большую значимость....я про отношения парня и девушки
жизнь нада прожить так,чтобы потом там наверху офигели и сказали:а ну-ка повтори)
|
|
| |
Квіточка | Date: Чт, 04.10.2007, 21:04 | Message # 17 |
Лейтенант
| я думаю.шо дати другий шанс варто тоді.коли тобі людина небайдужа
|
|
| |
Andriy11 | Date: Чт, 04.10.2007, 21:23 | Message # 18 |
Майор
| Quote (Yulichka13) Саме частіше сваряться іза дрібниць. Quote (КАТЮХА) может ты и прав.....тока все зависит от ситуации...бывают такие случаи када простить просто не позволяет гордость,а иногда ссоришься из-за фигни...вот и все)) Da, tk zavgdu vuxodut', ale ja ne schutaju wo jakwo svarushsja to tu povunen(-nna) davatu 2 wans. Ja mav na yvazi jakwo wos' serjozniwe izmena, brexnja... Quote (Квіточка) дати другий шанс варто тоді.коли тобі людина небайдужа Ny i wo daw tu 2 shans i wo dal'we, "jak govorut'sja na ti sami grabli...", ja ne virju v 2 shans
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Чт, 04.10.2007, 21:24 | Message # 19 |
Генерал-лейтенант
| Quote (КАТЮХА) не всегда....просто то что для кого то мелочи то для другого имеет большую значимость ти права!!!!!
|
|
| |
Олька | Date: Чт, 04.10.2007, 21:31 | Message # 20 |
Полковник
| а вдруг цей другий шанс....виправить всю ситуацію?
|
|
| |
Квіточка | Date: Чт, 04.10.2007, 21:34 | Message # 21 |
Лейтенант
| Andriy11, ну як шо?.всьо залежить від людей? вот уяви.шо ти розійшовся з людиною.але коли би ти знав.шо на другий раз всьо може бути дуже афігєнно.хіба би ти пропустив той шанс??????
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Чт, 04.10.2007, 21:35 | Message # 22 |
Генерал-лейтенант
| Quote (Олька) вдруг цей другий шанс....виправить всю ситуацію? Вдруг не вдруг.а якшо не вдруг????Краще залишити все так як є!!!! Все звичайно залежить від ситуації.і в них краще слухати,що підказує тобі і серце і розум,а не друг або ще хтось.
|
|
| |
Олька | Date: Чт, 04.10.2007, 21:36 | Message # 23 |
Полковник
| Andriy11, все може налагодитись! просто треба повірити в ту людину...а можливо все змінилось і можливо треба дати другий шанс!!!!
|
|
| |
Олічка | Date: Чт, 04.10.2007, 21:36 | Message # 24 |
Рядовий
Репутація: 4
| Можливо можна...
Олічка....
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Чт, 04.10.2007, 21:37 | Message # 25 |
Генерал-лейтенант
| Quote (Andriy11) ja ne virju v 2 shans А скільки разів і скільком людям ти його давав!!!!
|
|
| |
Олька | Date: Чт, 04.10.2007, 21:38 | Message # 26 |
Полковник
| в мене була подібна ситуація!!! і мені дали другий шанс!! тепер я його не впущу!!! люди на своїх помилках вчаться, навіть якшо вони дуже і дуже грубі....просто треба вміти пробачати одне одному
|
|
| |
Квіточка | Date: Чт, 04.10.2007, 21:46 | Message # 27 |
Лейтенант
| Andriy11, а справді.скільки разів ти ш2шанс давав7 шо ти так скептично до цього ставишся?
|
|
| |
Andriy11 | Date: Чт, 04.10.2007, 21:57 | Message # 28 |
Майор
| Quote (Yulichka13) А скільки разів і скільком людям ти його давав!!!! Ny ja dymaju tu dogadajewsja... Quote (Олька) а вдруг цей другий шанс....виправить всю ситуацію? A vdryg ni? I meni kaget'sja wo skorwe vsjogo mij variant... Quote (Квіточка) Andriy11, ну як шо?.всьо залежить від людей? вот уяви.шо ти розійшовся з людиною.але коли би ти знав.шо на другий раз всьо може бути дуже афігєнно.хіба би ти пропустив той шанс?????? Ja bu z neju ne rozxoduvsja. I tumbil'we je ne robuv pomulok, pravda Yulichka13, Quote (Yulichka13) Вдруг не вдруг.а якшо не вдруг????Краще залишити все так як є!!!! Vot cherez ce mu i ne razom..... Quote (Квіточка) Andriy11, а справді.скільки разів ти ш2шанс давав7 шо ти так скептично до цього ставишся? Ja skazav wo raz i bil'we ne zburajus'
|
|
| |
Yulichka13 | Date: Чт, 04.10.2007, 22:01 | Message # 29 |
Генерал-лейтенант
| Quote (Andriy11) Vot cherez ce mu i ne razom..... неа,не через це!!!!І я просила не обговорювати стосункм,які в нас були на форумі!!!
|
|
| |
Andriy11 | Date: Чт, 04.10.2007, 22:43 | Message # 30 |
Майор
| Quote (Yulichka13) неа,не через це!!!!І я просила не обговорювати стосункм,які в нас були на форумі!!! Jak skagew....
|
|
| |