Коли помирає кохання....
|
|
Marta | Date: Пн, 03.12.2007, 18:14 | Message # 1 |
Рядовий
Група: Новачки
Репутація: 4
Статус: Offline
| Як пережити це...? Якi вiдчуття...?
|
|
| |
Вельвет | Date: Пн, 03.12.2007, 18:20 | Message # 2 |
Лейтенант
Група: Модератор
Репутація: 17
| Та нічого, поболить і перестане...Головне незациклюватись і нерозпускати соплі... В Тернополі ще невимерли нормальні хлопці Найди заміну тому вмершому коханні
Сонце, я не сумний... Я тверезий...
|
|
| |
Marta | Date: Пн, 03.12.2007, 18:33 | Message # 3 |
Рядовий
| ну незнаю...... якщо посто була симпатiя то i соплi нема чого пускати,а якщо говориться про справжне кохання,яке помирае i здаеться що немае сенсу жити далi ,бо жив заради коханої/ого.........
|
|
| |
ekep | Date: Пн, 03.12.2007, 22:08 | Message # 4 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Репутація: 27
| ага як наркотик від якого врешті решт треба відказатись!
Мішати, надоїдати і ше раз мішати!
|
|
| |
Домовой | Date: Пн, 03.12.2007, 23:33 | Message # 5 |
Підполковник
Репутація: 20
| Якшо це справжнє кохання, то дуже тяжко! Одні говорять шо найкращі ліки це час! Да. Але не завжди. Просто треба знищити все шо нагадує тобі про цю людину, і по менше її бачити! А якшо ти людина сильна духом, то нашо шоб воно помирало! Хай воно лишиться в твому серці!
Війни змініються. Не змініються тільки наші солдати! (Тупак)
|
|
| |
Вельвет | Date: Пн, 03.12.2007, 23:34 | Message # 6 |
Лейтенант
Репутація: 17
| Всё будет впорядке, главное неунивать....
Сонце, я не сумний... Я тверезий...
|
|
| |
ekep | Date: Вт, 04.12.2007, 19:56 | Message # 7 |
Генерал-майор
Репутація: 27
| нашо шоб воно помирало.....краще зберегти його ше для когось!!!
Мішати, надоїдати і ше раз мішати!
|
|
| |
Marta | Date: Вс, 06.01.2008, 17:00 | Message # 8 |
Рядовий
| Коли помирає кохання здається,що це справжня смерть.Вона таки справжня,як і фізична смерть людини.Але коли кохання народжується,за ним треба дивитися,як за маленькою дитиною,щоб вона виросла і окріпла бо Кохання не те,що падає з неба ,а те,що люди будують самі Це дуже велика праця і тому не кожна людина це зможе…
|
|
| |
LAMBORGHINI | Date: Вт, 08.01.2008, 00:51 | Message # 9 |
Сержант
Репутація: 11
| Да це дуже погано......Незнаю чи можливо забути!!!я завжди згадувала про нього коли проходила біля якогось місця де ми були!Згадувала коли пісня грала!!!!але нащастя ми разом тепер!але ті шо кажуть що це просто я можу поспорити з ними...багато ночей плачі і питання в голові Чому ж так!!!щож не так зробили!але треба боротись!відпустити і побажати йому щастя як не зі мною то з іншою!!буде складно не спорю але повірте що вийде!!!звичайно якщо людина самолюбчива то і вона мучитись не буде а якщо людина ше нормальна з душею людською то буде важко !!!!я боролась 2 роки!!!вийшло!але тут він сам прийшов до мене і вся злість пройшла,,,,Такшо бажаю вам всім щастя від душі!!!
Счастье не в тех женщинах с которыми хочется спать...а в Тех с которыми хочется просыпаться!!!!
|
|
| |
$aintOK | Date: Вт, 15.01.2008, 11:28 | Message # 10 |
Генерал-полковник
Репутація: 40
| spo4atky treba doklastu vsix zysul,wob vono "ne pomerlo",a ot kolu pereprobyew bagato metodiv,todi vge bydew znatu wo robuv vse wo mig,ale ne sydulos zna4ut gutu tomy koxanny.............tomy pobagay yspixy z inwum..... Vse w4o nas ne vbuvae----------robut nas sulniwum
Неграм сало,а українцям банани!!!
|
|
| |
|
Yulichka13 | Date: Пн, 18.02.2008, 14:07 | Message # 12 |
Генерал-лейтенант
Репутація: 42
| Він просто ще не полюбив і не знаєшо то таке жити без своєї половинки))) Вот я просто не уявляю життя без свого коханого...і коли б померло моє кохання скоріше всього шо б і я за ним)))
Я люблю тебе не за те, хто ти,а за те,хто я з тобою))
|
|
| |
$aintOK | Date: Вт, 19.02.2008, 15:51 | Message # 13 |
Генерал-полковник
Репутація: 40
| Перечитав вище написані пости і чомусь хотілось наптсати наступне; "Коли помирає кохання" Якщо воно помирає,то це було не справжнє кохання,просто ви собі так думали,що то кохання,а було це напевно закоханість,прихильність,бажання бути поряд,тобто всі ці речі,але окремо,а от коли б вони були разом,то це було б кохання....... Помирає щось інше,але не кохання............можливо пригасає,але аж ніяк не помирає................ In my opinion!!!
Неграм сало,а українцям банани!!!
|
|
| |